Centrul cultural rus
Centrul cultural rus

Centrul Cultural Rus din ASE Bucuresti sprijina cadrele didactice, doctoranzii, studentii si alti doritori in studierea limbii ruse, faciliteaza cunoasterea elementelor de cultura si civilizatie rusa clasica si contemporana. De asemenea, Centrul contribuie la cunoasterea vietii actuale din Rusia, la optimizarea comunicarii interculturale cu specific pentru mediul de afaceri, la extinderea contactelor si schimburilor culturale si stiintifice dintre reprezentantii celor doua tari.

Cursul totalizeaza 40 de ore (20 curs + 20 seminar), se desfasoara în sedinte de cate 2 ore de doua ori pe saptamâna si incepe imediat dupa constituirea unei grupe de studiu de 15 persoane.

Taxa de scolarizare (1400 lei) si cea de inscriere (100 lei) se achita integral, incepand cu data de 07.01.2013, la casieriile ASE.

Documentele necesare pentru dosarul personal sunt enumerate in fisa de inscriere (click aici).

Va rugam sa ne confirmati prin email (comunicare_ccrus@ase.ro) inainte de achitarea taxei, intentia dvs. ferma de participare, astfel incat sa putem aprecia daca si cat de repede se poate constitui prima grupa, intrucat inceperea cursurilor dorim sa fie la sfarsitul lunii ianuarie.

Profesorul cursului este conf.univ. dr. Florina Mohanu.

Pentru detalii despre curs click aici!

 

Centrul Cultural Rus este situat in ASE, cladirea Ion N. Angelescu, etaj 2, sala 0206, sala in care pot fi consultate publicatii, documente si materiale reprezentative pentru istoria, cultura, limba si civilizatia rusa.

 

CATALOGUL CARTILOR SI MATERIALELOR MULTIMEDIA
CARE VA STAU LA DISPOZITIE LA CENTRUL RUS

 

Program:

Luni, Marti, Joi, Vineri: 09:00-17:00;  Miercuri: 11:00 - 19:00.

INFO
Date de contact

1. Tel. / fax: 021 311 83 33

2. E-mail:

3. Adresa:

  • P-ta Romana nr.6, sector 1, Bucuresti, ASE, cladirea Ion N. Angelescu, sala 0206

Parteneri de colaborare