Evenimente ASE 2015
home ase media ase evenimente in imagini

Evenimente in imagini 2016

5-9 decembrie 2016

Proiectul "Academic Writing pentru lucrarile de cercetare in domeniile Resurse Umane si Administratie Publica"

 • Facultatea de Administratie si Management Public a organizat, in saptamana 05-09.12 2016, doua evenimente, in cadrul proiectului "Academic Writing pentru lucrarile de cercetare in domeniile Resurse Umane si Administratie Publica", finantat din Fondul pentru finantarea situatiilor speciale, conform Ordinului MENCS 5014/2016.
  Evenimentul in imagini
sageata

7 decembrie 2016

Intalnirea semestriala cu studentii ASE

 • Miercuri, 07.12.2016, in Aula Magna a avut loc intalnirea semestriala a conducerii ASE cu studentii universitatii noastre.
  Evenimentul in imagini
sageata

28 - 30 noiembrie 2016

Academia SpErantei - Voluntariat din iubire pentru Viata

 • Carvana SMURD "Fii pregatit!" a fost in ASE si a oferit studentilor, cadrelor didactice si personalului nedidactic al ASE cursuri de Prim Ajutor de Baza. Cursurile au fost organizate in cadrul proiectului "Academia SpErantei - Voluntariat din iubire pentru Viata".
  Evenimentul in imagini
sageata

24 noiembrie 2016

Simpozion "200 de ani de la nasterea lui Ion Ghica"

 • Joi, 24 noiembrie, avut loc Simpozionul "200 de ani de la nasterea lui Ion Ghica", organizat de Facultatea de Management si Muzeul ASE.
  Evenimentul in imagini
sageata

23 noiembrie 2016

Sedinta festiva a Senatului ASE

 • In data de 23 noiembrie, in Aula Magna a avut loc sedinta festiva a Senatului ASE, prilejuita de decernarea Diplomei "Virgil Madgearu" cu medalie de aur Domnului Prof. univ. dr. Marin Dinu, secretarul general al AGER. In cadrul acestei sedinte festive a avut loc si Adunarea festiva AGER si AFER, prilejuita de ziua Economistilor si a Profesorului de Economie.
  Evenimentul in imagini
sageata

22 noiembrie 2016

Prezentarea Raportului World Bank ECA Economic Update "Polarizare si Populism"

 • Prezentarea raportului World Banck ECA Economic Update - Polarizare si Populism de catre dl Hans Timmer, economist-sef al Bancii Mondiale, Regiunea Europa si Asia Centrala.
  Evenimentul in imagini
sageata

21 noiembrie 2016

25 de ani de la infiintarea Facultatii de Administrarea Afacerilor, cu predare in limbi straine

 • Eveniment festiv ce a marcat 25 de ani de la infiintarea Facultatii de Administrarea Afacerilor, cu predare in limbi straine.
  Evenimentul in imagini / Video
sageata

19 - 20 noiembrie 2016

Vizita de lucru la Deva a delegatiei ASE

 • La invitatia primarului municipiului Deva, dl. Mircia Muntean, in zilele de 19 si 20 noiembrie a.c., o delegatie din ASE, condusa de Rector, prof.univ.dr. Nicolae Istudor, s-a aflat intr-o vizita de lucru in municipiul Deva.
  Evenimentul in imagini
sageata

17 noiembrie 2016

10 ani de cooperare academica intre ASE si Universitatea de Stat din Sankt Petersburg

 • Pe 17 noiembrie, o delegatie a Universitatii de Stat din Sankt Petersburg (UNECON) a vizitat ASE, cu ocazia implinirii a 10 ani de cooperare academica intre cele 2 universitati. Printre oaspetii ce ne-au onorat cu prezenta au fost prof. Igor A.Maksimtsev, rector UNECON, prof. Dimitry V. Vasilenko - Prorector Relatii Internationale si Sergey Y.Mikadze - Prorector cu probleme administrative.
  Evenimentul in imagini
sageata

16 noiembrie 2016

Ciclul de mese rotunde cu tema "Politica agrara a Romaniei"

 • In data de 16 noiembrie 2016, in sala Virgil Madgearu de la ASE s-a deschis ciclul de mese rotunde cu titlul "Politica agrara a Romaniei", organizat de Departamentul de Economie Agroalimentara si a Mediului.
  Evenimentul in imagini
sageata

10 - 11 noiembrie 2016

Conferinta Internationala Competitiveness of Agro-Food and Environmental Economy - CAFEE2016

 • Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului a organizat a V-a editie a Conferintei internationale CAFEE2016.
  Evenimentul in imagini
sageata

10 - 11 noiembrie 2016

Conferinte sub egida Facultatii de Relatii Economice Internationale

 • In perioada 10 - 11 Noiembrie 2016, Facultatea de Relatii Economice Internationale a organizat cea de-a 7-a editie a Conferintei internationale anuale Future of Europe - FOE 2016 si cea de-a 5-a editie a Conferintei Internationale Synergies in Communication. Printre participantii de la editia de anul acesta a celor doua conferinte reunite s-au numarat cercetatori, cadre didactice, reprezentanti ai mediului diplomatic si de afaceri din Estonia, Israel, Italia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii.
  Evenimentul in imagini / Video
sageata

9 noiembrie 2016

Decernare Titlul DHC si Diplome Virgil Madgearu

 • Sedinta festiva a Senatului ASE, prilejuita de decernarea titlului DHC Dlui prof.univ.dr. Grigore Belostecinic (Rector ASE Moldova) si a Diplomei Virgil Madgearu cu medalie de aur Dlui prof.univ.dr. Ovidiu Nicolescu si Dlui prof.univ.dr. Viorel Lefter.
  Evenimentul in imagini / Video
sageata

3-4 noiembrie 2016

Conferinta Internationala de Management - IMC 2016

 • Facultatea de Management din cadrul ASE si Societatea Academica de Management din Romania (SAMRO) au organizat cea de-a 10-a Conferinta Internationala de Management, cu titlul "Challenges of Modern Management" - IMC 2016.
  Evenimentul in imagini
sageata

27-28 octombrie 2016

Conferinta internationala "MANAGEMENTUL STRATEGIC AL RESURSELOR UMANE IN CONTEXTUL DEZVOLTARII DURABILE"

 • In zilele de 27 si 28 octombrie 2016, Facultatea de Administratie si Management Public a organizat a XII-a editie a conferintei internationale "MANAGEMENTUL STRATEGIC AL RESURSELOR UMANE IN CONTEXTUL DEZVOLTARII DURABILE".
  Evenimentul in imagini
sageata

27 octombrie 2016

Remember #colectiv

 • In data de 27 octombrie 2016, Asociatia Studentilor de Marketing din Romania - AMA Romania alaturi de Facultatea de Marketing, cu sprijinul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si in parteneriat cu Ordinul Crestin Brancoveanu au organizat evenimentul Remember #Colectiv pentru a-i comemora pe cei care au trecut in nefiinta in urma incendiului de la Clubul Colectiv din Bucuresti, petrecut in data de 30 octombrie 2015. La evenimentul desfasurat incepand cu orele 10.00 in Amfiteatrul I din Cladirea Ion N. Angelescu au participat Adrian Ionel, Alessandra Stoicescu, Catalin Botezatu, Virginia Maracine, Radu Mitrea, Gianina Micu.
  Evenimentul in imagini
sageata

25 octombrie 2016

Eveniment pentru studenti - Viitorul profesiei financiar-contabile

 • Pe data de 25 octombrie, Asociatia Expertilor Contabili Autorizati - ACCA, cu sediul in Marea Britanie, in parteneriat cu Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune a organizat evenimentul cu titlul "Future of the Accounting and Finance Profession".
  Evenimentul in imagini
sageata

6 octombrie 2016

Semnarea unui protocol de colaborare intre ASE si DSU

 • Joi, 6 Octombrie, in cadrul lansarii Proiectului "Academia SpErantei - Voluntariat din Iubire pentru Viata", prof. univ.dr. Nicolae Istudor, Rector ASE, a semnat un protocol de colaborare cu partenerul strategic al ASE - Departamentul pentru Situatii de Urgenta, reprezentat de Dr. Raed Arafat.
  Evenimentul in imagini / Video
sageata

3 octombrie 2016

DESCHIDEREA ANULUI UNIVERSITAR 2016 - 2017 la ASE!

 • In data de 3 octombrie Academia de Studii Economice din Bucuresti a organizat festivitatile de deschidere a anului universitar 2016-2017, primind, in urma concursului de admitere din acest an, peste 9 000 de noi studenti la licenta, masterat si doctorat. Succes in noul an universitar!
  Evenimentul in imagini / Video
sageata

30 septembrie 2016

Conferinta "New Perspectives in Construction Law" - second edition

 • In data de 30 septembrie, ASE a gazduit, in calitate de partener, cea de-a doua editie a conferintei "New Perspectives in Construction Law", organizata de Asociatia Romana de Dreptul Constructiilor. Lucrarile conferintei s-au axat pe teme precum: legislatia speciala in constructii, achizitii publice, arbitraj si metode alternative de rezolvare a disputelor etc.
  Evenimentul in imagini

sageata

28 septembrie 2016

Vizita in ASE a dnei Olivia F. Kirtley, Presedinte al International Federation of Accountants

 • Miercuri, 28 septembrie 2016, prof.univ. dr. Marius Profiroiu, Prorector - Relatii internationale, a primit vizita dnei Olivia F. Kirtley, Presedinte al International Federation of Accountants, New York, SUA. Doamna Kirtley a fost insotita de o delegatie CECCAR - Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, condusa de prof.univ. dr. Robert Sova.
  Evenimentul in imagini

sageata

26 septembrie 2016

Lansare studiu de impact

 • KMG International si Academia de Studii Economice din Bucuresti au organizat un eveniment in premiera pentru Romania, lansarea studiului de impact al activitatilor si operatiunilor desfasurate de o companie privata pe plan intern. Studiul are la baza prima cercetare academica din Romania de acest gen si vizeaza domenii de analiza precum securitatea energetica, impactul economic sau sprijinirea comunitatilor, punand accent pe competitivitate, sustenabilitatea industriei de profil sau diversificarea surselor de aprovizionare cu materie prima.
  Evenimentul in imagini

sageata

23 septembrie 2016

125 de ani de la nasterea prof. Victor Slavescu

 • Vineri, 23 septembrie, Muzeul ASE, Primaria Rucar si Liceul Tehnologic "Victor Slavescu" au organizat la liceul din Rucar, o masa rotunda cu prilejul implinirii a 125 de ani de la nasterea lui Victor Slavescu, profesor la  Academia de Inalte Studii Comerciale si Industriale din Bucuresti.
  Evenimentul in imagini

sageata

22 - 24 septembrie 2016

Delegatie ASE la Aniversarea a 25 de ani de la infiintarea ASEM, Chisinau

 • In perioada 22 - 24 septembrie, o delegatie a ASE condusa de prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rector, a efectuat o vizita la Academia de Studii Economice a Moldovei, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la infiintarea acesteia. Ne bucuram ca parteneriatul dintre cele doua universitati conduce la bune schimburi academice, stiintifice si culturale si ne mandrim cu o traditie comuna, marcata si prin contributia deosebita a prof.univ.dr. Paul Bran, Rector fondator al ASEM (1991-1994) si Rector al ASE (1996-2004). Felicitari, ASEM!
  Evenimentul in imagini

sageata

22 - 24 septembrie 2016

Conferinta Internationala Emerging Trends in Marekting and Management (ETIMM)

 • In perioada 22-24 septembrie, Facultatea de Marketing a organizat prima editie a Conferintei Internationale Emerging Trends in Marketing and Management (ETIMM).
  Evenimentul in imagini

sageata

19 - 24 septembrie 2016

ASE a participat la cea de-a 5-a editie a Festivalului european al studentilor

 • In perioada 19 - 24 septembrie ASE a participat la Kamchia, in Bulgaria, la cea de-a 5-a editie a Festivalului european al studentilor care invata limba rusa, organizat de Fundatia "Russkii Mir", care are centre deschise in peste 140 de mari universitati de pe toate continentele.
  Evenimentul in imagini

sageata

13 septembrie 2016

Seminar pe tema publicatiilor academice

 • In data de 13 septembrie 2016 a avut loc un seminar pe tema publicatiilor academice. Seminarul a fost sustinut de catre profesori de prestigiu din strainatate, editori-sefi sau membri in board-ul editorial al unor importante reviste ISI.
  Evenimentul in imagini

sageata

28 august 2016 - 3 septembrie 2016

Scoala de vara "Inteligenta teritoriala pentru dezvoltare durabila"

 • Intre 28 august 2016 - 3 septembrie 2016 a avut loc in Geoparcul Dinozaurilor Tara Hategului Scoala de vara "Inteligenta teritoriala pentru dezvoltare durabila" organizata de Facultatea de Business si Turism din cadrul ASE, prin Departamentul de Turism si Geografie. Tema abordata anul acesta a fost dezvoltarea durabila, participantii studiind practic, pe teren, despre valorificarea turistica a unui teritoriu cu bogate semnificatii istorice, cu atractii naturale si culturale de o mare valoare.
  Evenimentul in imagini

sageata

14 - 28 august 2016

Bucharest Summer University 2016 la final

 • In perioada 14 - 28 august 2016 s-a desfasurat cea de-a 12-a editie a Scolii internationale de vara Bucharest Summer University, organizata de catre ASE, sub mentoratul Facultatii de Administratie si Management Public. Cei 47 de participanti din peste 25 de tari prezenti la BSU 2016 au studiat tema "Public Value, Policies and Public Management in the European Union".
  Evenimentul in imagini

sageata

24 iulie - 2 septembrie 2016

Scoala de Vara - Antreprenoriat si Limba Germana 2016

 • In perioadele 24 iulie-5 august 2016, 7-19 august 2016 si 21 august-2 septembrie 2016 a avut loc in localitatea Moieciu de Sus, judetul Brasov, Scoala de Vara FABIZ 2016 - Antreprenoriat si Limba Germana. Alaturi de cursuri intensive de limba germana predate de profesori din Germania si Austria, cei peste 250 de participanti au dezbatut teme antreprenoriale, economice si socio-culturale impreuna cu personalitati din prestigioase foruri academice si mediul de afaceri.
  Evenimentul in imagini

sageata

Admitere septembrie 2016

 • Admitere septembrie 2016 - Imagini

Admitere iulie 2016

sageata Admitere ASE 2016

2 - 8 iulie

Vizita de studiu la ASE

 • In perioada 2 - 8 iulie 2016, o delegatie formata din 42 studenti masteranzi de la CNAM Paris a efectuat o vizita de studii la ASE. Activitatea face parte din programul de pregatire a studentilor MBA, iar ASE, prin intermediul Bucharest Business School, a gestionat si coordonat activitatile derulate in cadrul vizitei de studiu.
  Evenimentul in imagini
sageata Vizita de studiu la ASE

30 iunie

In prezenta Custodelui Coroanei, sarbatorirea a 150 de ani de la promulgarea Constitutiei din 1866

 • Joi, 30 iunie 2016, a avut loc o sedinta festiva a Senatului Academiei de Studii Economice, in Aula Magna a universitatii. Alaturi de Familia Regala s-au aflat membrii Senatului ASE, profesori, studenti, precum si personalitati din societatea civila romaneasca.
  Evenimentul in imagini / Video
sageata Constitutia 1866

17 iunie

Conferinta bilaterala IES 2016

 • Vineri, 17 iunie, a avut loc prima editie a conferintei bilaterale: IES 2016 (Italian Romanian Bilateral Conference on Statistical Methods for Service Evaluation).
  Evenimentul in imagini
sageata Conferinta IES 2016

8 - 9 iunie

Conferinta Internationala AMIS 2016

 • In zilele de 8 - 9 iunie, Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune a organizat cea de-a XI-a editie a Conferintei Internationale "Accounting and Management Information Systems" - AMIS 2016.
  Evenimentul in imagini / Video
sageata AMIS 2016

5 - 12 iunie

Studenti rusi in stagiu de pregatire la ASE!

 • In perioada 5 - 12 iunie 2016, Facultatea de Administratie si Management Public a organizat un stagiu intensiv de pregatire pentru un grup de studenti si cadre didactice de la Academia Prezidentiala Rusa de Economie Nationala si Administratie Publica - RANEPA.
  Evenimentul in imagini
sageata Studenti rusi in ASE

7 iunie

Saptamana Internationala in ASE

 • Pe 7 iunie, in cadrul Saptamanii Internationale in ASE, s-a desfasurat Workshop-ul: The future of Europe - A perspective from the Central and Eastern Europe.
  Speakeri: Excelenta Sa, dl. Gerhard Reiweger, Ambasadorul Austriei in Romania si Moldova, dl. Rudolf Lukavsliy- consilier comercial la Ambasada Austriei ; Moderatori:prof. univ. dr. Mimi Kornazheva (Universitatea din Ruse -. Bulgaria) prof. univ.dr. Marius Profiroiu - prorector ASE - relatii internationale.
  Evenimentul in imagini
sageata Saptamana Internationala in ASE

2 - 3 iunie

Conferinta Internationala dedicata pietelor financiare nebancare

 • Pe 2 - 3 iunie 2016, Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), in parteneriat cu Academia de Studii Economice si Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, au organizat cea de-a doua editie a conferintei anuale dedicate pietelor financiare nebancare "2016 International Conference on Non-Bank Finance".
  Evenimentul in imagini / Video
sageata Conference on Non-Bank Finance

31 mai

Masa rotunda "Macroeconomic Perspective on the Social Side of Economic Science"

 • Marti, 31 mai, in sala Virgil Madgearu a avut loc masa rotunda "Macroeconomic Perspective on the Social Side of Economic Science" organizata de Departamentul de Economie si Politici Economice. In cadrul evenimentului, dl. Alejandro Hajdenberg, Reprezentant FMI pentru Romania si Bulgaria, a sustinut o prelegere.
  Evenimentul in imagini
sageata Alejandro Hajdenberg

25 mai

Conferinta "L`Avenir de l`Europe"

 • Miercuri, 25 mai, in Aula Magna a avut loc Conferinta "L`Avenir de l`Europe", sustinuta de dl. Dominique de Villepin, consultant in strategie internationala.
  Evenimentul in imagini
sageata Dominique de Villepin

13 mai

Semnarea Acordului de parteneriat strategic cu ASEM

 • Vineri, 13 mai, Rectorul ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor si Rectorul ASEM, prof. univ. dr. Grigore Belostecinic au semnat Acordul de parteneriat strategic dintre cele doua universitati.
  Evenimentul in imagini
sageata Semnare acord ASEM

19 aprilie

Domnul SABER CHOWDHURY, Presedintele Uniunii Interparlamentare (UIP) in ASE

 • Marti, 19 aprilie, domnul SABER CHOWDHURY, Presedintele Uniunii Interparlamentare (UIP) s-a intalnit cu studenti si cadre didactice din ASE. Vizita distinsului oaspete in Romania a avut loc cu ocazia aniversarii de catre Parlamentul Romaniei a 125 de ani de la afilierea sa la UIP.
  Evenimentul in imagini
sageata Saber Chowdhury

18 - 22 aprilie

Saptamana Portilor Deschise la ASE!

 • In perioada 18-22 aprilie, liceenii din toata tara au aflat informatii despre desfasurarea Admiterii la licenta in 2016, perspective si oportunitati de cariera, detalii despre oferta educationala a fiecarei facultati, prezentata in cadrul Targului Facultatilor ASE.
  Evenimentul in imagini
sageata Saptamana Portilor Deschise

18 aprilie

Conferinta "Patrimoniul cultural national: revitalizare, promovare si valorificare"

 • Luni, 18 aprilie, cu ocazia Zilei Mondiale a Monumentelor si Siturilor, a avut loc conferinta "Patrimoniul cultural national: revitalizare, promovare si valorificare". Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Marketing, Asociatia Arché si Facultatea de Business  si Turism. La conferinta au participat dl. Vlad Alexandrescu, Ministrul Culturii, prof.univ.dr. Nicolae Istudor, Rectorul ASE, precum si alti invitati de exceptie.
  Evenimentul in imagini / Video
sageata Vlad Alexandrescu

6 aprilie - ZIUA UNIVERSITATII - ANIVERSARE 103 ANI

Adunarea Festiva a Senatului Universitar si a Consiliului de Administratie

 • Miercuri, 6 aprilie, cu prilejul Zilei Universitatii, a avut loc, in Aula Magna, Adunarea Festiva a Senatului Universitar si a Consiliului de Administratie.
  Evenimentul in imagini / Video
sageata Sedinta festiva Senat ASE 103

30 martie

ASE Job & Internship Fair 2016

 • In perioada 29 - 31 martie s-a desfasurat cea de-a treia editie a Targului de joburi si internshipuri "ASE Job & Internship Fair 2016", organizat de ASE, Fundatia ASE si USASE.
  Evenimentul in imagini
sageata ASE Job&Internship Fair 2016

martie

Zilele carierei in ASE

sageata Zilele carierei in ASE

24 - 26 martie

Conferinta internationala FI BA 2016

 • In perioada 24 - 26 martie a avut loc conferinta internationala a Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori: INTERNATIONAL FINANCE AND BANKING CONFERENCE - FI BA 2016.
  Evenimentul in imagini
sageata FIBA 2016

24 martie

Decernarea Titlului de Doctor Honoris Causa dl. prof. univ.dr. Paul Wachtel

 • Joi, 24 martie, in Aula Magna a avut loc ceremonia de decernare a Titlului de Doctor Honoris Causa domnului prof. univ.dr. Paul WACHTEL, profesor de economie la Universitatea din New York - Stern School of Business. Cu aceasta ocazie, prof. univ.dr. Paul Wachtel a sustinut, in cadrul sedintei festive a Senatului Umiversitar, prelegerea cu tema: "Ownership and institutions - the story of banking in transition economies".
  Evenimentul in imagini / Video
sageata DHC Paul Wachtel

22 martie

Jimmy Wales, fondatorul Wikipedia, in ASE!

 • Marti, 22 martie, Academia de Studii Economice din Bucuresti a avut onoarea de a fi gazda domnului Jimmy Wales, fondatorul Wikipedia.
  Evenimentul in imagini
sageata Jimmy Wales in ASE

21 - 25 martie

Cea de-a treia editie a Forumului pentru Dezvoltare Durabila si Antreprenoriat (FSDE)

 • In perioada 21-25 martie a avut loc cea de-a treia editie a Forumului pentru Dezvoltare Durabila si Antreprenoriat. Organizat de ASE, in colaborare cu Asociatia Pro Magna si Business Club, forumul a reunit specialisti de top din mediul de afaceri, academic, diplomatic si guvernamental, care au dezbatut problemele economiei nationale in cadrul unor intalniri interactive.
  Evenimentul in imagini / Video
sageata FSDE 2016

16 martie

Intalnirea conducerii ASE cu personalul administrativ

 • Miercuri, 16 martie, in Aula Magna a avut loc intalnirea noii conduceri a ASE cu personalul administrativ.
  Evenimentul in imagini
sageata Intalnire conducere ASE cu personalul adm-tiv'

10 martie

Masa rotunda din ciclul "Profesorii nostri"

 • AFER, Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica si Muzeul ASE au organizat joi, 10.03.2016, o masa rotunda din ciclul "Profesorii nostri" cu prilejul implinirii a 100 de ani de la nasterea academicianului Vladimir Trebici, fost profesor la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
  Evenimentul in imagini
sageata Masa rotunda 'Profesorii nostri'

03 martie

Ceremonie de lansare a "Laboratorului de cercetare in marketing"

 • Joi, 3 martie, in Aula Magna a avut loc inaugurarea oficiala a "Laboratorului de marketing", un eveniment la care au participat Excelenta Sa, Dl. Osman Koray Ertas, Ambasador al Republicii Turcia la Bucuresti si dl. Haci Ahmet Dastan, coordonator al Oficiului Coordonare Proiecte - Tika Bucuresti.
  Evenimentul in imagini
sageata Inaugurare Laborator cercetari de marketing

26 februarie

Alegeri Rector ASE Bucuresti

 • Vineri, 26 februarie, s-au desfasurat alegerile pentru functia de Rector al Academiei de Studii Economice din Bucuresti.
  Prof. univ. dr. Nicolae Istudor este Rectorul ales al ASE Bucuresti pentru mandatul 2016 - 2020.
  Evenimentul in imagini
sageata Alegeri Rector ASE Bucuresti

22 - 24 februarie

Candidati pentru functia de Rector al ASE Bucuresti

 • In perioada 22 - 24 februarie, in contextul alegerilor universitare din ASE Bucuresti, au avut loc intalnirile candidatilor cu alegatorii pentru prezentarea programelor manageriale.
  Evenimentul in imagini
sageata Candidati Rector ASE

11 februarie

Dl. LUCIAN CROITORU, consilier al Guvernatorului BNR, in ASE

 • Joi, 11 februarie, a avut loc expunerea dlui Lucian Croitoru, consilier al Guvernatorului BNR, cu tema "Ciclul de afaceri si politica monetara". Cuvant de deschidere dl.prof. univ. dr. Nicolae Istudor, prorector al ASE.
  Evenimentul in imagini
sageata Lucian Croitoru in ASE

11 februarie

Sedinta comuna a Consiliului de Administratie si a Consiliului Consultativ pe tema internationalizarii universitatii

 • In ziua de 11 februarie a avut loc in sala Virgil Madgearu Sedinta comuna a Consiliului de Administratie si a Consiliului Consultativ pe tema internationalizarii universitatii.
  Evenimentul in imagini
sageata Internationalizarea institutiei

20 ianuarie

Alegeri presedinte Senat ASE

 • Prof. univ. dr. PAVEL NASTASE, rector al ASE in mandatul 2012 - 2016, a fost ales in data de 20 ianuarie a.c. Presedinte al Senatului Universitar pentru perioada 2016 - 2020.
  Felicitari si succes in noua sa activitate!
  Evenimentul in imagini
  / Video
sageata Alegeri presedinte senat